Huisregels- Laat uw hond goed uit, voordat u hem naar de trimsalon brengt.
- Indien uw hond een medische afwijking heeft ,vlooien heeft of loops is, willen wij dat graag van te voren weten. 
- Breng uw hond nooit met een volle maag. Geef hem 2 uur van te voren geen eten. De honden krijgen tijdens de behandeling iets lekkers ter beloning. Mocht uw hond een speciaal dieet hebben, neem dan zelf wat brokjes mee zodat uw hond toch beloond kan worden.
- Laat het ons weten als uw hond agressie kan vertonen.
- Als u niet op de afgesproken tijd kunt komen, bel dan minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af. Wij plannen onze tijden nauwkeurig in. Als de afspraak niet nagekomen wordt, dan brengen wij de gereserveerde tijd in rekening voor de klant..
- Als u de hond gebracht heeft, wordt er een tijd afgesproken wanneer u uw hond weer op kunt komen halen. Kom niet eerder dan de afgesproken tijd aan de deur, omdat de meeste honden niet meer rustig op de tafel blijven staan als de baas er weer is.
- Als de hond klaar is en opgehaald wordt zou u dan zo vriendelijk willen zijn uw hond niet bij de buren te laten plassen/behoefte te doen.
- Zorg ervoor dat u telefonisch bereikbaar bent rond de afgesproken ophaaltijd.

- Breng u hond vlovrij. Mocht er tijdens het trimmen blijken dat u hond vlooien heeft , zijn wij genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen (20 euro )  voor het ontsmetten van de trimsalon en aangrenzend woonhuis. Het is dan ook verstandig uw hond op tijd preventief te behandelen.