Over Ons

Welkom op de website van Honden Trimsalon Oss.

Mijn naam is Margit Schriks.

Zolang ik me kan herinneren heb ik honden om me heen gehad. Ik ben stapelgek op honden en kan me geen leven zonder ze voorstellen. Bij mij thuis lopen dan ook 3 schatten rond: Jana (riessenschnauzer), Floor en Kaat (dwergschnauzers).
Als er vroeger toen ik een klein meisje was aan me gevraagd werd wat ik later wilde worden, was mijn antwoord altijd: “Later als ik groot ben, wil ik met honden werken”.

Toch is het anders gelopen. Op de middelbare school maakte ik de keuze om op een laboratorium te gaan werken. Van 2009 t/m medio 2021 was ik werkzaam als medisch analist in een ziekenhuis. Leuk werk, maar ik miste iets.

Ik begon met het trimmen van mijn eigen honden en ik merkte dat ik hier veel voldoening uithaalde. Ik besloot om de opleiding tot hondentrimster te gaan volgen en dit bleek een hele goede keus. Dit is waar mijn passie ligt! De verzorging van honden en deze geweldige dieren om me heen hebben.

Sinds 2017 is mijn droom dan uitgekomen! Ik heb mijn eigen trimsalon aan huis kunnen openen. Een paar jaar heb ik het analisten werk en trimsalon gecombineerd om een klantenbestand op  bouwen. Sinds medio 2021 heb ik de stap kunnen zetten om volledig in de trimsalon aan de slag te kunnen gaan.
Ik nodig u en uw hond(en) van harte uit om een afspraak te maken.

Groetjes Margit